© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Onze werkwijze

Vormgeving en stijl bepalen de basis van ieder tuinontwerp. Ongeacht of u kiest voor een landelijke, moderne, romantische of designtuin. Samen stappen we in de wereld van stijl, kleuren en materialen. Het resultaat is een tuinontwerp dat bij ú past en waar u jaarrond van kunt genieten.

Kennismaking

Onze kennismaking begint met een aantal vragen. Deze vormen het uitgangspunt van elk tuinontwerp. Welke stijl zou u graag willen? Landelijk, modern, romantisch, wellness of design, het kan allemaal. Maar past dit ook bij uw woning en de directe omgeving? Past de stijl bij de functie van de tuin? Vindt u strakke lijnen mooi of gaat u voor organische lijnen?

Kleuren en materialen zijn afhankelijk van smaak. Niet alle kleuren en materialen passen bij een bepaalde stijl. Wij adviseren en nemen u mee in de wereld van stijl, kleuren en materialen.

De perfecte invulling van uw tuin

Een tuinontwerp is maar een middel. Het is echter de basis van elk begin van een stukje aarde, waar wij bouwkundig iets op gaan aanbrengen. De reden dat u kiest voor een tuinontwerper of architect is dat u aan dat stukje aarde een perfecte invulling wilt geven.

Om tot de realisatie van het tuinontwerp te komen hebben we vakkundige mensen nodig. Denk aan een hoveniersbedrijf die de expertise heeft om alle verschillende disciplines perfect uit te voeren. Van grondwerk en bestrating tot beplanting en bouwkundige elementen, er is altijd een specialist nodig. Wij werken alleen samen met hoveniersbedrijven die bestaan uit of samenwerken met deze benodigde specialisten.

Zo ontstaat er een team, van architect tot hovenier, met één aanspreekpunt voor u. En dit team gaat aan de slag om de perfecte invulling te geven aan uw stukje aarde.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!