© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Tuinontwerp met overkapping

Wilt u een tuinontwerp met overkapping laten maken, zodat u heerlijk overdekt kunt zitten? William de Boet helpt u graag bij het maken van een uitgebreid tuinontwerp. Als deskundig tuinarchitect hebben wij al jaren ervaring met het ontwerpen van tuinen aan de hand van uw wensen en behoeften.

Een tuinontwerp met overkapping laten maken

Wilt u een grote overkapping in uw tuin, inclusief luxe lounge of heeft u eerder de voorkeur van een kleine overkapping om een auto onder te stallen? Wanneer u uw tuin laat ontwerpen door William de Boet is alles mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Waarom kiezen voor een tuinontwerp met overkapping? 

In veel luxe tuinen in Nederland is gekozen voor een overkapping, dit is natuurlijk niet zomaar. Een tuin die beschikt over een overkapping heeft vele voordelen. Zo is het erg praktisch en kunt u altijd droog en in de schaduw zitten. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat de overkapping mooi in het beeld van de tuin en de woning past. Wanneer u tuin een geheel is en de overkapping hier in wordt meegenomen draagt dit bij een een beter uitstraling. 

Tuinontwerp met overkapping

Een overkapping is ook erg praktisch wanneer u bijvoorbeeld uw tuinmeubelen, vervoermiddelen of buitenkeuken wilt beschermen tegen alle weersomstandigheden. Zo staat uw fiets, barbecue of tuinset altijd droog en zal de levensduur van de spullen worden verlengt. 

William de Boet helpt u graag 

Wanneer u een overkapping wilt laten plaatsen kunt u het beste altijd eerst een ontwerp laten maken zodat u zeker weet dat de overkapping in mooi staat en dat het binnen het totaalplaatje van uw tuin past. Als tuinontwerper hou ik rekening met ieder klein detail, zodat uw tuin er perfect uit komt te zien. Uw persoonlijkheid speelt hierbij uiteraard ook een grote rol. Wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 0651390512. We helpen u graag wanneer u op zoek bent naar een tuinontwerp met overkapping! 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!