© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Tuinontwerp kosten

De kosten voor een tuinontwerp kunnen per tuin en afhankelijk van uw wensen erg variëren. Maar bij William de Boet houden wij van duidelijkheid en komt u niet voor verrassingen te staan omtrent de kosten. Wij werken met drie verschillende pakketten waarin u eenvoudig ziet welk pakket aansluit bij het tuinontwerp wat u zoekt.

Wanneer u een tuinontwerp wilt laten maken is het altijd handig om vooraf de kosten voor uzelf op een rijtje te zetten. Het is namelijk fijn om te weten wat u te wachten staat. William de Boet is erg transparant en zal u een goed inzicht geven in wat u kunt verwachten. Bij ons bent u niet zomaar een nummertje maar wij vinden het belangrijk om u wensen te horen en deze in mee te nemen in onze ontwerpen.

Tuinontwerp kosten

Een all-in prijs voor uw tuinontwerp

De drie pakketten die wij aanbieden zijn gebaseerd op het aantal vierkante meters van uw tuin. Wanneer u beschikt over een grotere tuin met meer vierkante meters zal uw tuinontwerp automatisch meer gaan kosten. Bij een grote tuin tussen de 500 m² tot 1000 m² is een ontwerp mogelijk vanaf €3.250. Deze kosten zijn bij alle pakketten all-in en dus inclusief een hele hoop extra’s. Wanneer u beschikt over een kleinere tuin van maximaal 150 m² zult u gebruik maken van pakket 1 vanaf €2.000. Wanneer u tussen deze twee maten invalt en uw tuin tussen de 150m² en de 500m² is valt uw tuinontwerp onder pakket 2 en zijn de kosten vanaf €2.500 euro. Wij geven u graag een inzicht wat u voor dit bedrag allemaal ontvangt. Hoewel u bij veel tuinarchitecten voor een aantal plannen extra zou moeten betalen, zijn deze punten bij William de Boet inclusief.

Meer weten over tuinontwerp kosten van William de Boet

William de Boet kijkt er naar uit om voor u aan de slag te gaan met het ontwerpen van een splinternieuwe tuin, waarin u zich helemaal op uw gemak voelt. Wij vinden persoonlijke service en transparantie erg belangrijk en gaan deze uitdaging graag met jou aan. Bent u benieuwd hoe uw droomtuin er in levende lijven uit komt te zien? Wij realiseren het voor u! Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!