© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Tuinontwerp grote tuin: alle elementen perfect in balans

Wilt u een tuinontwerp laten maken voor een grote tuin van uw huidige of nieuwe woning? Tuinontwerpstudio William de Boet is gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen tot 1000 m2 en groter. Uw woning, omgeving en tuin in perfecte harmonie. Met dat doel voor ogen maak ik een exclusief tuinontwerp voor u. Een tuin die is ontworpen door Tuinontwerpstudio William de Boet geeft u gegarandeerd elke keer een glimlach op uw gezicht wanneer u naar buiten kijkt.

Van eerste ontwerp tot het perfecte eindresultaat

Het maken van een ontwerp voor een grote tuin is een proces waarbij u nauw betrokken wordt. U moet zich kunnen identificeren met uw toekomstige tuin, waarbij de harmonie tussen uw persoonlijkheid en de omgeving in balans is. De allereerste afspraak is dan ook bij u thuis. Tijdens deze afspraak leer ik u graag kennen en wat uw wensen zijn. Bovendien kan er direct gekeken worden naar de stijl en inrichting van de woning, dit vormt namelijk de basis van het tuinontwerp.

Na de eerste afspraak gaan we aan de slag met het maken van het eerste ontwerp. In het creatieve proces dat volgt moeten er een hoop keuzes en afwegingen worden gemaakt tussen materialen, kleuren en beplanting. Samen met u en vanuit mijn inzicht en ervaring ga ik aan de slag met de invulling van uw tuin. Wat volgt is een 3D ontwerp van uw tuin die uw hart sneller laat kloppen. Op groot scherm of met behulp van een virtual reality bril kunt u het ontwerp bekijken. Op basis daarvan kunnen we eventuele aanpassingen bespreken.

Bekijk de mogelijkheden

Tuinontwerp grote tuin is altijd inclusief

Het ontwerpen van een grote tuin is een enorme uitdaging, die ik met beide handen aanpak. Het aanleggen van een tuin zonder een goed ontwerp, is als het bouwen van een huis zonder fundering. Mijn vastberadenheid en perfectionisme zorgen ervoor dat u een compleet tuinontwerp ontvangt. Een ontwerp van Tuinontwerpstudio William de Boet is altijd inclusief:

Complete ontzorging van A tot Z

Het ontwerp is af, de plannen zijn gevisualiseerd en liggen klaar om uitgevoerd te worden. U heeft alle informatie die u nodig heeft om uw tuin tot in de puntjes te realiseren. Hoe kiest u dan de juiste hovenier die dit voor u mogelijk maakt? Ik help u graag bij het vinden van een goede hovenier en het overbrengen van de informatie. Een goed plan verdient tenslotte niets minder dan een goede uitvoering. Samen met de hovenier zorg ik ervoor dat uw tuin wordt aangelegd zoals u voor ogen heeft. Het enige wat u hoeft te doen is te genieten van het eindresultaat.

Loungen of vol natuur

Uw tuin is niet alleen een verlengstuk van uw woning of andersom, maar ook van uw persoonlijkheid. Geeft u liever de voorkeur aan een tuin vol bloemen, planten en andere natuurlijke materialen of wilt u een rust- en ontspanningsoord van uw tuin maken inclusief hottub, sauna en/of jaccuzi? Ook dit wordt uiteraard meegenomen in de gesprekken die ik met u voer om een exclusief tuinontwerp realiteit te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het ontwerpen en inrichten van uw grote tuin? Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan via onderstaand formulier of neem contact met mij op. Laat u verrassen door alle mogelijkheden die een grote tuin u te bieden heeft. Ik help u graag bij het visualiseren van al uw wensen en idee├źn.

 • Uw gegevens

 • Uw tuin

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, jpeg, png.
   Let op: de uploadgrootte per afbeelding is 3MB. Heeft u grote(re) foto's? Dan vragen wij u gebruik te maken van WeTransfer. U kunt de bestanden sturen naar info@williamdeboet.nl.
  • Uw vragen/opmerkingen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Wilt u meer informatie?

  Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!