© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Tuinarchitect kosten

Wilt u een nieuwe tuin geheel naar wens laten ontwerpen, zodat de hovenier precies weet hoe hij te werk moet gaan en uw binnen no-time kunt genieten van uw droomtuin? Dan kan het vooraf vaak handig zijn om de tuinarchitect kosten op een rijtje te zetten zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.

Bij William de Boet zijn we erg transparant en houden we u continu op de hoogte over de ontwikkelingen binnen het project. Van begin tot eind nemen wij de werkzaamheden voor u uit handen, van het maken van een 3D tuinontwerp tot het aanleveren en afstemmen met de hovenier. Wij kijken er naar uit om uw droomtuin voor u samen te stellen. Wilt u meer weten over de kosten voor een tuinontwerp of over alle mogelijkheden. Lees snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Tuinarchitect kosten

Wat valt er onder de kosten van een tuinarchitect

De kosten van een tuinarchitect kunnen erg van elkaar verschillen, dit is vaak van een aantal factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de afmetingen van uw tuin, welke plannen wilt u erbij ontvangen en wat voor type tuin wilt u laten ontwerpen. Bij veel tuinarchitecten zal de prijs exclusief het beplantingsplan, verlichtingsplan, matenplan en materialenplan zijn. Bij William de Boet zijn deze plannen allemaal bij de totaalprijs inbegrepen. Zo komt u niet voor onverwachte bijkomende kosten te staan. Wij hebben de kosten voor een tuinarchitect voor u onderverdeeld in 3 pakketten die zijn gebaseerd op de omvang van uw tuin. Uiteraard zullen deze kosten iets kunnen variëren van de daadwerkelijke prijs maar om u een duidelijke inschatting te geven kunt u hier van uit gaan.

Meer weten over William de Boet

William de Boet is gespecialiseerd in het maken van unieke en luxe tuinontwerpen die aan de hand van uw wensen en behoeften helemaal aansluiten op uw verwachtingen. William vindt het belangrijk dat de omgeving en de persoonlijkheid in goede harmonie zijn zodat iedereen zich thuis voelt. Wilt u meer weten over William de Boet of over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via 0651390512 of info@williamdeboet.nl.

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!