© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Exclusief tuinontwerp in harmonie met uw woning en de omgeving

Wilt u een nieuw, exclusief tuinontwerp voor de tuin van uw huidige of nieuwe huis? Bij Tuinontwerpstudio William de Boet ontwerpen we tuinen dusdanig dat deze in perfecte harmonie is met uw woning en de omgeving hiervan. Op basis van deze eigenschappen en uw persoonlijkheid en stijl maak ik een exclusief tuinontwerp voor u.

Het volledige pakket

Mijn eigenzinnigheid, vastberadenheid, maar bovenal perfectionisme zorgen ervoor dat ik voor zowel particulieren als hoveniers een compleet, exclusief tuinontwerp kan verzorgen. Voor het aanleggen van iedere tuin geldt dat zonder een goed ontwerp het is als bouwen van een huis zonder fundering. In een goed ontwerp zijn de volgende onderdelen opgenomen:

Met deze gegevens en voorbereidingen loopt niet alleen het aanleggen van uw nieuwe tuin soepel, maar kan de hovenier ook alle stappen van de aanleg van uw tuin volgen zoals bedacht in het ontwerp.

Bekijk het stappenplan

Inzet van 3D en video

Op basis van de gesprekken die ik met u voer ga ik aan de slag met de gegeven informatie. Dit begint bij het maken van een lijntekening, ook wel het intekenen van het perceel. Het creatieve proces volgt. Hier ga ik op basis van uw wensen en met mijn kennis, kunde en perfectionisme de invulling van de tuin tot leven brengen. Deze invulling wordt gevisualiseerd naar een 3D exclusief tuinontwerp dat ik u klant presenteer op mijn kantoor in Middelharnis. Daarnaast krijgt u een complete video van uw nieuwe tuinontwerp, dan weet u echt wat u krijgt en hoe dat eruit gaat zien.

Exclusief tuinontwerp

Zowel particulieren als hoveniers kunnen bij Tuinontwerpstudio William de Boet hun hart ophalen voor een exclusief tuinontwerp. Als particulier is het in kaart brengen van uw wensen, zoals het gebruik van de tuin en de samenstelling van het gezin, een essentiële voorwaarde voor het laten maken van een tuinontwerp. Daarnaast spelen ook de architectuur en inrichting van uw woning een aanzienlijke rol. Uw tuin is namelijk een verlengstuk van uw woning en andersom. Een tuinontwerp dat in harmonie samenkomt met uw woning en de omgeving daarvan is het doel.

Loungen of vol natuur

Uw tuin is niet alleen een verlengstuk van uw woning of andersom, maar ook van uw persoonlijkheid. Geeft u liever de voorkeur aan een tuin vol bloemen, planten en andere natuurlijke materialen of wilt u een rust- en ontspanningsoord van uw tuin maken inclusief hottub, sauna en/of jaccuzi? Ook dit wordt uiteraard meegenomen in de gesprekken die ik met u voer om een exclusief tuinontwerp realiteit te maken.

Mogelijkheden voor uw tuin

Bent u benieuwd wat Tuinontwerpstudio William de Boet voor uw tuin kan betekenen? Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan of neem direct contact met mij op om de mogelijkheden voor een exclusief tuinontwerp samen te bespreken.

Ik wil een vrijblijvende prijsopgave

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!