© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Bedrijstuinen ontwerpen

Een bedrijfstuin, of ook wel het visitekaartje van uw onderneming genoemd, is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Het is vaak de plek waar de bezoekers, collega’s of klanten een eerste indruk krijgen van de onderneming. Het is daarom extra belangrijk dat bedrijfstuin er netjes en verzorgd uitziet.

Het is daarnaast belangrijk dat de bedrijfstuin niet te duur is in onderhoud. Met al deze factoren wordt bij het ontwerpen van bedrijfstuinen door William de Boet rekening gehouden. Dit wordt gedaan door bijvoorbeeld voor onderhoudsvrije beplanting te gaan, zodat hij er het hele jaar representatief bij ligt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie ontvangen? Download dan onze brochure of contact ons. Wij helpen u graag bij het realiseren van een nieuwe bedrijfstuin.

Een tuinontwerp van bedrijfstuinen

Voordat een bedrijfstuin kan worden aangelegd, zal er eerst een uitgebreid ontwerp gemaakt moeten worden. Bij het maken van dit ontwerp zal uiteraard rekening worden gehouden met uw wensen. Geeft u de voorkeur aan een fijne lunchplek voor u en uw collega’s of wenst u vooral veel kleurrijke bloemen terug te zien op uw tuinontwerp? Alles is mogelijk. Wij vinden het hierbij belangrijk dat de tuin in perfecte harmonie met de omgeving en het bedrijfspand staat. William de Boet kan hier wat perfectionistisch in zijn, maar dit leidt altijd tot de mooiste resultaten. Na de ontwerpfase is het mogelijk om het resultaat in 3D te bekijken zodat u een goed beeld krijgt van hoe de bedrijfstuin er uit kan komen te zien. Daarnaast ontvangt u ook een art impression en een video animatie, zo krijgt u nog meer inzicht in het proces. Ook zullen wij het ontwerp inclusief materialenplan, matenplan, beplantingsplan en verlichtingsplan voor u maken, zodat de hovenier meteen aan de slag kan gaan.

Bedrijfstuinen ontwerpen

U wordt van A tot Z ontzorgd

Wanneer u er voor heeft gekozen om uw bedrijfstuin te laten ontwerpen door William de Boet, zal er eerst een afspraak bij u op de zaak worden gemaakt, om al uw wensen in kaart te brengen. Hierbij kijken wij gelijk naar de omgeving en de uitstraling van het pand. Daarna gaat het creatieve proces van start. Het ontwerp, inclusief alle overige plannen zullen vervolgens met u worden doorgenomen. Uiteraard is er in deze fase nog ruimte voor aanpassing. Als het ontwerp helemaal naar wens is zal u in samenwerking met een hovenier meteen aan de slag kunnen gaan. Wij kunnen het zoeken naar een geschikte hovenier ook voor u uit handen nemen en u begeleiden tijdens de kennismaking en definitieve keuze. Zo kunt u binnen no-time genieten van het eindresultaat.

Meer weten over het ontwerpen van een bedrijfstuin?

Mocht u na het lezen van het bovenstaande meer willen weten over het laten ontwerpen van bedrijfstuinen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten staan voor u klaar en hebben al jarenlange ervaring in het ontwerpen van tuinen. We zijn erg trots op het feit dat we hebben mogen bijdragen aan projecten van grote bedrijfstuinen door heel het land.

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!