© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

William de Boet

Geboren te Achthuizen in 1967 met als karakter eigenschappen eigenzinnig en vastberaden. Gevoel voor vormgeving zat er al vroeg in, continu was ik bezig met het vormgeven van allerlei voorwerpen. Perfectionistisch, tot in de kleinste details. Niet om het beter te doen dan een ander, maar omdat ik geen rust kan vinden wanneer iets naar mijn zin niet goed genoeg is.

Een goede visualisatie is nog geen goed ontwerp. Een gewaagde uitspraak, maar wel iets wat we dagelijks tegen komen. Een goede visualisatie van hét tuinontwerp wat uw woning, de omgeving en uw tuin samen brengen zorgen ervoor dat je precies weet waar u aan toe bent. Een harmonie tussen enerzijds de visualisatie en anderzijds een kloppend ontwerp zorgen er dus voor dat aan al uw wensen en verwachtingen worden voldaan, zowel in architectuur als in visualisatie.

Het belangrijkste is misschien nog wel dat mijn klanten zich kunnen identificeren met het tuinontwerp. Zijn of haar persoonlijkheid en de omgeving moeten in harmonie zijn, zodat iedereen zich hier thuis en welkom voelt.

Ik vertel u graag meer in een persoonlijke kennismaking.

William de Boet

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!