© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Wat kost een tuinontwerp?

Wilt u een nieuw tuinontwerp voor uw huidige of nieuwe tuin bij uw woning? Daarbij komen een aantal vragen kijken, zoals: wat kost een tuinontwerp? Of, hoe verloopt het proces van het maken van een tuinontwerp? Wie kan ik het beste benaderen zodra het tuinontwerp klaar is? Tuinontwerpstudio William de Boet geeft u een relevant antwoord op al deze vragen.

Tuinontwerpstudio William de Boet

Tuinontwerpstudio William de Boet is gespecialiseerd in het maken van exclusieve tuinontwerpen. Als tuinontwerper kenmerken de eigenschappen eigenzinnigheid, vastberadenheid, maar bovenal perfectionisme mij. Een tuinontwerp maken dat in perfecte harmonie met uw woning en de omgeving hiervan is. Dit doe ik door alvorens met u samen in gesprek te gaan en uw wensen te bespreken. Op basis daarvan ga ik aan de slag met het maken van een lijntekening. Vervolgens start ik met het creatieve proces waarin uw tuinontwerp vormgegeven wordt. Dit wordt gevisualiseerd in een 3D presentatie inclusief video van uw tuin en woning, die ik u geef bij mij op kantoor.

Het complete plaatje

U krijgt bij Tuinontwerpstudio William de Boet een exclusief tuinontwerp. Een tuin aanleggen zonder ontwerp is als het bouwen van een huis zonder fundering. Een goed tuinontwerp bevat dus niet alleen het eindresultaat, maar ook:

Een tuinontwerp met deze gegevens en voorbereidingen zorgt er niet alleen voor dat het aanleggen van uw tuin soepel verloop, ook de hovenier kan alle stappen van de aanleg van uw tuin volgen zoals bedacht in het ontwerp.

Bekijk het stappenplan

Wat kost een tuinontwerp?

Een exclusief, op maat gemaakt tuinontwerp is de standaard bij Tuinontwerpstudio William de Boet. U kunt geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Om een prijsopgave te maken voor u hebben we een aantal gegevens nodig zoals de afmetingen van uw tuin, optioneel een aantal foto’s en speciale wensen of zaken waarop gelet moet worden. Als uw tuin een van de maximale aantal vierkante meters heeft uit een van de pakketten en de inhoud van de pakketten u schikt, kunt u ook kiezen voor een van de pakketten. Ik heb drie pakketten waar per pakket het maximale aantal vierkante meter tuinoppervlak leidend zijn. Als uw tuin groter is dan 1000 m2 is kunt u een prijsopgave aanvragen. Bekijk de pakketten, kies er een of vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Pakket 1 – tot 150 m2 – €1500,-

Een compleet plan zodat elk hoveniersbedrijf de tuin kan aanleggen, inclusief:

Pakket 2 – tot 500 m2 – €2000,-

Een compleet plan zodat elk hoveniersbedrijf de tuin kan aanleggen, inclusief:

Pakket 3 – tot 1000 m2 – €2750,-

Een compleet plan zodat elk hoveniersbedrijf de tuin kan aanleggen, inclusief:

Zoektocht naar een hovenier

Zodra het tuinontwerp afgerond is en u tevreden bent met het eindresultaat begint de zoektocht naar een goede hovenier die uw droomtuin gaat aanleggen zoals bedacht in het tuinontwerp. U kunt zelf op zoek gaan naar een aannemer die uw tuin aanlegt zoals u wenst, maar ook bij dit proces kan Tuinontwerpstudio William de Boet u helpen. Wij gaan dan op zoek naar een goede hovenier die uw tuin precies oplevert zoals het tuinontwerp.

Het tuinontwerp wat bij u past

De vraag ‘wat kost een tuinontwerp?’ kunt u dus helemaal naar eigen hand zetten. Heeft u een pakket gevonden dat bij uw wensen past of wilt u nog eens sparren over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op, ik neem graag de verschillende opties met u door.

Vrijblijvend een prijs opvragen

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!