© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Voortuin ontwerpen

Een voortuin is belangrijk voor de uitstraling van uw woning. Het is als het ware het visitekaartje van uw huis. U wilt dan natuurlijk ook dat deze piekfijn in orde is. Laat uw tuin door ons ontwerpen en laat u verrassen!

Uw voortuin ontwerpen

Wilt u een mooie bank in de voortuin? Wilt u grote plantenbakken? Misschien wel fruitbomen of een kleine vijver? Het kan allemaal! Niets is te gek! Via tuinontwerpbureau William de Boet gaat u samen met onze ontwerpers aan de slag met het ontwerpen van uw droomtuin.

Het ontwerpen van de voortuin

U heeft vast al wel een idee over wat u precies in uw voortuin wilt plaatsen. Alles wat u erin wilt verwerken kunt u met ons bespreken. Wij gaan vervolgens kijken naar hoe we uw wensen kunnen omzetten in een daadwerkelijk ontwerp van uw voortuin. Wij adviseren u over alle mogelijkheden en over de nieuwste trends. Hierbij kijken we naar het gebruik van kleur, materialen en elementen. Op deze manier ontwerpen we beetje bij beetje de perfecte tuin voor u!

3D ontwerp

Wanneer het ontwerp klaar is, visualiseren we de schets via een 3D programma. Op deze manier kunt u direct het eindresultaat bekijken. Deze 3D ontwerpen zijn namelijk uiterst gedetailleerd en geven precies weer hoe de indeling van uw voortuin eruit komt te zien. De laatste wijzigingen nemen we dan graag met u door zodat u 100% tevreden bent over het ontwerp. Vervolgens kunt u het ontwerp met uw hovenier bespreken en overgaan naar de werkzaamheden.

Vrijblijvende offerte opvragen

Wilt u uw tuin laten ontwerpen voor uw huidige of nieuwe woning? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Vul het formulier zo volledig mogelijk in zodat wij een prijsvoorstel voor u kunnen opmaken. Deze ontvangt u binnen 24 uur. Ook kunt u contact opnemen via het contactformulier of via de chatfunctie. Wij staan graag voor u klaar!

Offerte opvragen

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!