© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Tuinontwerper Zuid-Holland

Een tuinontwerper kan u voorzien van een complete uitwerking. Niet alleen een 3D tuinontwerp en een werktekening, maar ook een kleurenplan en materialenplan horen daarbij. Bent u op zoek naar een tuinontwerper in Zuid-Holland? William de Boet vertaalt uw wensen naar een concreet ontwerp en zorgt voor de realisatie van uw droomtuin, zonder de zorgen!

De taak van een tuinontwerper

Een persoonlijk gesprek vormt de basis voor een goed tuinontwerp. Gaat het om de tuin voor een nieuwbouwhuis? Dan bent u van harte welkom voor een persoonlijk gesprek in Middelharnis, gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland. Wilt u een nieuwe tuin voor uw bestaande woning? Dan kom ik graag bij u langs om de locatie te zien en de wensen te bespreken.

Van wensen naar tekening

Veel mensen hebben van tevoren een idee van hun gewenste tuin, maar het is erg lastig om dit uit te leggen, laat staan op papier te zetten. Tijdens het persoonlijke gesprek neem ik de wensen in me op, waarna ik deze verwerk in een creatief maar grondig tuinontwerp. Hierbij kijk ik naar ligging, kleuren, materialen en alle elementen die in de tuin moeten komen. Denk aan een vijver, plantvakken of speeltoestellen.

Het resultaat is een 3D tuinontwerp en een video, waardoor we als het ware samen door de tuin heen kunnen lopen. Tijdens deze presentatie licht ik graag de keuze voor de elementen toe, zoals het soort tegels of de kleurstelling van de beplanting. In dit stadium kan het tuinontwerp gewoon nog worden aangepast.

Tuinarchitect Zuid-Holland

Compleet ontzorgd

De taak van een tuinontwerper stopt niet bij het opleveren van een tuinontwerp. Op dit punt moet de hovenier over genoeg informatie beschikken om de tuin aan te leggen. Daarom zorg ik als tuinontwerper voor een werktekening, bestratingsplan, kleurenplan, verlichtingsplan en materialenplan. Door frequente samenwerking met hoveniers, kan ik u natuurlijk helpen bij het vinden van een geschikte hovenier.

Een offerte aanvragen

Zoekt u een tuinontwerper in Zuid-Holland, dan gaan we graag met u in gesprek. Omdat geen project hetzelfde is, zijn prijsopgaven dat ook niet. Hieronder kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in en we zullen u binnen 2 werkdagen voorzien van een offerte op maat. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Een offerte aanvragen

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!