© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Tuinontwerp tips

Bent u toe aan een nieuwe tuin? Ontwerp samen met tuinontwerpstudio William de Boet uw nieuwe tuin! Wij ontwerpen tuinen met behulp van 3D visualisatie. Op deze pagina leest u meer tips over het ontwerpen van een tuin en wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

3 Tuinontwerp tips

1. Denk na over wat u wilt

Heeft u al een beetje een beeld van wat u precies zoekt in een tuin? Wat zijn uw wensen? Aan welke eisen moet uw tuin voldoen? Het is belangrijk dat u weet wat u wilt, ga daarom eerst eens op zoek naar inspiratie. Maak een mooi moodboard van de elementen die u aanspreekt in een tuin. Doe ideeën op bij anderen en bekijk uw mogelijkheden.

2. Benut de ruimte

Kijk goed naar hoe de ruimte ten volste benut kan worden. De indeling moet praktisch zijn, maar tegelijkertijd moet deze ook ruimtelijkheid creëren. Op die manier ontstaat er een prettige, aangename sfeer in de tuin. Kleedt de tuin aan met bijvoorbeeld een pergola of bloemenperk.

3. Het maken van een tekening op schaal

Wanneer u weet wat voor tuinontwerp u wilt, gaat u aan de slag met het tekenen van de tuin. Je kunt hiervoor het beste een tuinontwerpstudio inschakelen. Zij werken snel en gedetailleerd, hebben kennis van zaken en denken met u mee over de indeling en mogelijkheden binnen uw tuin.

Tuinontwerpbureau William de Boet

Als u weet wat u wilt komen we graag met u in gesprek om u te adviseren over uw ontwerp. Wij weten als geen ander wat de mogelijkheden vandaag de dag zijn. Daarom willen we u hier graag bij helpen. Aan de hand van uw eisen en wensen maken wij een schets. Dit doen we via een 3D programma waardoor het voor u mogelijk is direct het eindresultaat van uw tuin te zien. Wanneer u helemaal tevreden bent over het ontwerp kunt u over op de uitvoering!

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!