© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Tuinontwerp op maat laten maken

Een tuin is voor velen de ultieme plek om even tot rust te komen! U wilt dan natuurlijk wel dat de tuin helemaal past bij uw wensen zodat u zich er comfortabel kunt voelen. Laat uw tuinontwerp door onze studio maken en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die er zijn!

Een tuinontwerp op maat

Wat voor tuin wilt u graag hebben? Dat is de ultieme vraag waar het allemaal om draait wanneer u een ontwerp voor uw tuin wilt laten maken. Alles wat u in uw tuin wilt hebben kunt u met ons bespreken. Wij geven u graag advies over alle mogelijke opties. Wilt u graag een terras met een overkapping? Wilt u fruitboompjes in uw tuin? Wilt u een vijver met mooie vissen? Er zijn ontelbare mogelijkheden voor het ontwerpen van een tuin!

Uw tuinontwerp door William de Boet

Wanneer u uw tuin speciaal laat ontwerpen door ons gaan we eerst met u in gesprek over wat uw wensen zijn. Wij weten als geen ander wat er allemaal nodig is om het perfecte ontwerp voor u neer te zetten. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent! Wij betrekken u bij het gehele proces van het maken van een tuinontwerp. We kijken naar het gebruik van kleuren, materialen en elementen die in de tuin terugkomen. We staan stil bij wat u wilt en geven u tips over alle laatste trends. Daarnaast durven wij anders te denken en komen we graag met nieuwe ideeën. We zijn vastberaden in het neerzetten van een ultiem resultaat en werken uiterst precies zodat uw tuin in harmonie is met de omgeving. Op deze manier kunnen wij uw droomtuin voor u ontwerpen.

3D ontwerp laten maken

Als u helemaal tevreden bent over de tuin die wij hebben ontworpen, visualiseren we de concepten via een 3D programma. U ziet hiermee meteen het uiteindelijke resultaat van uw tuin. De 3D ontwerpen zijn uiterst gedetailleerd en geven exact weer hoe uw tuin er dadelijk uit zal zien. Met het ontwerp kunt u met uw hovenier overgaan naar de werkzaamheden zodat u snel van uw droomtuin kunt gaan genieten.

Vrijblijvende offerte opvragen

Wilt u een graag een tuinontwerp laten maken? Schakel ons dan in! Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij u een prijsvoorstel kunnen doen. Deze ontvangt u binnen 24 uur. Voor verdere vragen of advies kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via telefoon of email of gebruik maken van onze chatfunctie. Wij staan graag voor u klaar!

Offerte opvragen

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!