© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Tuinontwerp Goeree-Overflakkee

Voor het verzorgen van een tuinontwerp voor een nieuwe voor- en/of achtertuin in Goeree-Overflakkee bent u op de juiste plaats. William de Boet is gevestigd in Middelharnis en als tuinontwerper luister ik naar uw wensen, verwerk ik deze in een uniek ontwerp wat vervolgens wordt gepresenteerd in de vorm van een 3D-video. Zelfs het bekijken van uw nieuwe tuin met gebruik van virtual-reality is een optie! Mag ik voor u aan de slag met het ontwikkelen van een ontwerp op maat? Lees dan snel verder.

De start van een tuinontwerp

Een tuinontwerp is eigenlijk altijd maatwerk. Om te beginnen heeft elke tuin andere afmetingen en afwijkende indelingen. Zo zijn er rechthoekige tuinen, maar ook vierkante of zelfs afgerond tuinen. Maar nog veel belangrijker zijn uw persoonlijke wensen en voorkeuren op het gebied van stijl en indeling. Zo kan het zijn dat u heel concrete wensen heeft, zoals de aanwezigheid van een vijver, terras of overkapping. Maar misschien heeft u ook al een voorkeur qua kleur, beplanting of verlichting.

Tuinontwerp kosten

 

Alles is mogelijk, dat is dan ook de uitgangspositie bij het verzorgen van een tuinontwerp op maat. We beginnen met het inventariseren van de ruimte en in een gesprek kunnen we alle voorkeuren en wensen bespreken. Dit wordt verwerkt in een basis ontwerp, waarbij u al een goed beeld krijgt van de indeling en mogelijkheden van uw nieuwe voor- of achtertuin.

Uitwerking en aanlevering

Nadat we het eerste ontwerp hebben besproken ga ik aan de slag met het uitwerken hiervan. Dit betekent dat alle beplanting wordt verwerkt, de juiste accessoires en toevoegingen worden geplaatst en dat alle details worden uitgewerkt. Het voordeel hiervan is dat u tijdens de aanlevering een compleet pakket met alle onderdelen ontvangt. Zo ontvangt u naast het tuinontwerp ook een:

Het resultaat is een compleet 3D tuinontwerp, wat eigenlijk een naadloze weerspiegeling is van de aan te leggen tuin. U ontvangt een rendering (video) die u als het ware ‘door de tuin heen begeleid’. Maar ook is het tegenwoordig mogelijk de tuin in virtual-reality te bekijken! Hierbij krijgt u een virtual-reality bril op, waarna u als het ware door de tuin heen kunt bewegen. Ideaal om een goed beeld te krijgen van uw nieuw te creĆ«ren buitenruimte.

Tuinontwerp Goeree-Overflakkee

Is uw tuin toe aan een renovatie, of moet er een nieuwe voor- of achtertuin worden aangelegd? Dan verzorgen wij graag het tuinontwerp voor uw tuin in Goeree-Overflakkee! Via de knop hieronder kunt u makkelijk en snel een offerte aanvragen. Vul hierbij de afmetingen van uw tuin in, upload een aantal representatieve foto’s en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat. Geheel vrijblijvend!

Een offerte aanvragen

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!