© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Tuinarchitect gezocht?

Bent u op zoek naar een professionele tuinarchitect, die een ontwerp maakt die helemaal bij uw wensen en woning aansluit? Dan bent u bij William de Boet aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en oog voor het vak, kunnen wij niet wachten om voor u aan de slag te gaan.

We zijn door heel Nederland actief en hebben met trots al aan vele diverse projecten mogen bijdragen. Van het ontwerpen van een tuin voor een profvoetballer tot het samenstellen van een bedrijfstuin. Wat voor soort tuin of tuinstijl u ook in gedachten heeft, bij ons is alles mogelijk. Wij kijken er naar uit om al uw wensen uitvoerig met u te bespreken en dit te visualiseren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

tuinarchitect gezocht

Een ervaren tuinarchitect gezocht?

Mede dankzij de grote diversiteit aan projecten waar wij aan hebben mogen bijdragen, kunnen we met trots zeggen dat we veel ervaring hebben in het ontwerpen van tuinen. Zowel voor luxe als landelijke tuinen weten wij precies wat bij deze stijl past, maar iedere tuin die we ontwerpen is weer uniek. Alle ontwerpen worden op maat gemaakt en sluiten helemaal aan bij uw woning en uw wensen. Bent u benieuwd naar onze projecten van de afgelopen tijd? Neem dan hier een kijkje en doe inspiratie op voor uw eigen tuinontwerp.

De kosten van een tuinarchitect

De kosten van een tuinarchitect kunnen erg uiteen lopen. Wat het precies voor u zal gaan kosten is van een aantal factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de afmetingen van uw tuin, welke plannen u erbij wilt ontvangen en wat voor type tuin u wilt laten ontwerpen. Bij veel tuinarchitecten zal de prijs exclusief het beplantingsplan, verlichtingsplan, matenplan en materialenplan zijn. Bij ons zit dit allemaal bij de totaalprijs inbegrepen. De kosten van de verschillende tuinen zijn onderverdeeld in drie pakketten zoals in onderstaande afbeelding te zien is.

Kosten tuinarchitect gezocht

Meer weten over William de Boet?

Wanneer u kiest voor William de Boet profiteert u van vele voordelen. Wij zijn erg transparant en houden u continu op de hoogte over de ontwikkelingen binnen het project. Van begin tot eind nemen wij de werkzaamheden voor u uit handen en maken een 3D tuinontwerp, zodat u vooraf precies weet hoe uw tuin eruit komt te zien. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het regelen van een hovenier en het begeleiden van het proces. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via 0651390512 of info@williamdeboet.nl.

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!