© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Tuin ontwerpen 3D

Wilt u graag een nieuwe tuin? Wilt u een mooi terras of gaat u voor een prachtige bloementuin? Wilt u een overkapping of toch liever een vijver? Laat uw tuin in 3D ontwerpen door tuinontwerpbureau William de Boet en u ziet meteen het eindresultaat!

Het ontwerpen van uw tuin

Aan de hand van een persoonlijk gesprek bekijken we uw wensen en de mogelijkheden binnen uw tuin. Dit creatieve proces bestaat uit keuzes maken in kleuren, materialen en elementen. Wij geloven dat een goed tuinontwerp een samenhang is tussen binnen én buiten. De tekening is uiteraard gemaakt op schaal en bevat alle elementen die u in uw nieuwe tuin wilt toevoegen.

Een tuin ontwerpen in 3D

Via ons bureau werken we met 3D tuinontwerpen. We maken een schets via een 3D programma. Zo heeft u meteen een beeld van het uiteindelijke eindresultaat. Dit ontwerp is uiterst gedetailleerd. We maken hierbij een video waarmee we als het ware samen door uw nieuwe tuin heen lopen. U kunt dan aangeven of u het eens bent met het model of dat er nog dingen gewijzigd moeten worden. Het is bij ons zelfs mogelijk om met een Virtual Reality bril door uw nieuwe tuin te wandelen. Zo krijgt u dé perfecte indruk!

Eindfase

Wanneer alle laatste wijzigingen zijn toegebracht en u helemaal tevreden bent leveren wij het resultaat aan. Dit bestaat uit een compleet 3D ontwerp, met beplantingsplan, verlichtingsplan, werktekening en materialenplan. U kunt deze aan uw hovenier geven zodat deze een offerte voor u kan opstellen. Wij kunnen u hierbij begeleiden door te overleggen met uw hovenier over hoe elementen aangelegd moeten gaan worden.

Heeft u interesse in een 3D ontwerp van uw tuin? Neem contact met ons op via het contactformulier of maak gebruik van onze chatfunctie. Wij staan graag voor u klaar!

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!