© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Tuin ontwerp Rotterdam

Wie een nieuwe tuin wil aanleggen doet er goed aan om een tuinontwerp te maken. Zo weet u zeker of uw droomtuin gerealiseerd kan worden en hoe dat in zijn werk gaat. Wilt u zelf een tuin ontwerpen? Volg dan deze 5 tips. Liever een tuinontwerper inschakelen voor een tuinontwerp op maat? Ontdek dan wat wij voor u kunnen betekenen!

Tuinontwerp Rotterdam

De ene tuin in Rotterdam is de andere niet. Bent u op zoek naar een tuinontwerp voor een nieuwe achtertuin, of wellicht wilt u de huidige tuin renoveren? En gaat het om een kleine achtertuin in de stad of om een voortuin van een kantoorpand? Voor het realiseren van een nieuwe tuin is een goed tuinontwerp een must.

Droomtuin

Er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden. Denk aan opmeten, het inventariseren van de wensen en het realiseren binnen de wettelijke richtlijnen. Veel klanten hebben van tevoren al een aantal wensen op hun lijstje staan. Ook als de wensen nog niet zo duidelijk zijn kan ik zorgen voor inspiratie.  Ik kom graag bij u langs om uw tuin in Rotterdam in me op te nemen en om de wensen in een persoonlijk gesprek te bespreken. Het is aan mij als tuinontwerper om de sfeer van de woning én de omgeving te verwerken in het tuinontwerp. In het creatieve proces verwerk ik alle wensen in een gedetailleerd tuinontwerp.

3D-tekening tuin

Een nieuwe tuin is een grote investering. Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van uw nieuwe tuin maken we altijd een realistische 3D-tekening van de tuin. Daarnaast wordt er een video gemaakt. Zo kunt u in virtual reality al door uw droomtuin lopen!

Tuin ontwerp RotterdamTuinaanleg

Met een compleet tuinontwerp op zak kunt u ervoor kiezen om de materialen zelf te bestellen en vervolgens de tuin aan te leggen. Wilt u compleet ontzorgd worden, dan kan ik u ook adviseren over goede hoveniersbedrijven waar we regelmatig mee samenwerken. De hovenier wordt vanzelfsprekend voorzien van de werktekening, het bestratingsplan, kleurenplan, verlichtingsplan en materialenplan!

Wat kost een tuinontwerp in Rotterdam?

Wanneer u toe bent aan een nieuwe tuin, bent u bij tuinontwerper William de Boet aan het juiste adres. Een tuinontwerp is altijd maatwerk. Voor een prijsindicatie voor uw droomtuin kunt u hieronder geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in en we zullen u binnen 2 werkdagen voorzien van een offerte op maat. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Een offerte aanvragen

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!