© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Tuin laten ontwerpen? Laat u verrassen door een tuinontwerp op maat

Een tuin die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën is een ware verademing. De perfecte tuin is geen aanvulling maar een verlenging van uzelf, uw stijl en uw woning. Een tuin dient nauw aan te sluiten bij uw omgeving en gezinssamenstelling, zodat u zich direct thuis voelt. Laat daarom uw nieuwe tuin ontwerpen door Tuinontwerpstudio William de Boet. Uw woning, tuin en omgeving in perfecte harmonie.

Voor particulieren en hoveniers

Vanuit mijn passie, inzicht, kennis en kunde ontwerp ik tuinen voor zowel particulieren als hoveniersbedrijven. Als particulier kunt u uw hart ophalen aan de tuinontwerpen van Tuinontwerpstudio William de Boet. Ook hoveniers kunnen volledig uit de voeten met een tuinontwerp op maat. Zo wordt het aanleggen van uw nieuwe tuin een soepel proces, zodat u zonder zorgen kunt genieten van het eindresultaat.

Tuin laten ontwerpen? Dit zijn de kosten

Zonder goed ontwerp is het aanleggen van een tuin vrijwel onmogelijk. Een tuin aanleggen zonder ontwerp is als bouwen van een huis zonder fundering. Een tuinontwerp vormt de basis van een mooie tuin. Het ontwerp vormt het begin én het uitgangspunt van de realisering van uw droomtuin. Een tuin laten ontwerpen is al mogelijk vanaf €2.000,- euro. In deze prijs zijn altijd de volgende onderdelen inbegrepen:

Dit met zorg samengestelde pakket zorgt ervoor dat de door u gekozen hovenier alle informatie heeft die hij nodig heeft om uw tuin te realiseren. Door bovengenoemde stappen te volgen wordt uw tuin aangelegd zoals u van tevoren bedacht had. Heeft u (nog) geen hovenier gevonden? Ik kan u helpen bij het vinden van een vakbekwame hovenier die uw tuin tot in de puntjes nauwkeurig aanlegt.

Download onze brochure

De voordelen van een 3D tuinontwerp

Een 3D ontwerp van uw tuin maakt het plaatje compleet. Het geeft u een realistisch beeld van hoe uw tuin eruit komt te zien. Bovendien komt een platte 2D tekening bij lange na niet in de buurt van hoe uw tuin er daadwerkelijk uit komt te zien. De 3D tekening vormt de basis voor uw nieuwe tuin. Als extra aanvulling is het zelfs mogelijks om met behulp van virtual reality door uw fictieve tuin te lopen. Met de virtual reality bril is het net alsof u door uw nieuwe tuin heen loopt. Virtual reality geeft u de perfecte indruk van het te realiseren project. Een tuin laten ontwerpen door Tuinontwerpstudio William de Boet is altijd inclusief 3D tuinontwerp.

Vrijblijvende offerte opvragen

Wilt u uw tuin laten ontwerpen voor uw huidige of nieuwe woning? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt binnen 24 uur een persoonlijk prijsvoorstel. U kunt ook direct contact met mij opnemen zodat we de mogelijkheden voor een tuinontwerp kunnen bespreken.

 • Uw gegevens

 • Uw tuin

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, jpeg, png.
   Let op: de uploadgrootte per afbeelding is 3MB. Heeft u grote(re) foto's? Dan vragen wij u gebruik te maken van WeTransfer. U kunt de bestanden sturen naar info@williamdeboet.nl.
  • Uw vragen/opmerkingen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Wilt u meer informatie?

  Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!