© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Oude pastorie in Sint-Annaland

20.03.2023

Een prachtig en uniek project in het Zeeuwse Sint-Annaland! Een oude pastorie is hier volledig omgebouwd tot woonhuis, met prachtige klassieke elementen. De klassieke architectuur complementeert deze uitzonderlijke woning. Aan ons de taak om een bijpassende tuin te creëren voor het complete plaatje.

De wensen van de familie was om het tuinontwerp landelijk klassiek te maken, maar wel in een modern jasje. Daarnaast was de voorkeur om een beplantingsplan te creëren waardoor er het hele jaar wat te beleven is in de tuin. Maar ook was er behoefte aan een stukje wellness in combinatie met een buitenkamer. De luxe van nu, maar gecombineerd met de weldaad van kleur en diversiteit in de beplanting.

Oud gebakken klinkers en Belgisch hardsteen zorgen voor de juiste combinatie. Uiteindelijk versterken zowel de woning als tuin elkaars karakter, terwijl zij ook één geheel vormen. Met recht een uniek project!

Terug naar overzicht

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!