© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Ontwerp Poolhouse/Buitenkamer

Stelt u zich toch eens voor. Lekker borrelen met familie of vrienden aan een prachtige bar. Of tot in de late uurtjes lekker bijkletsen aan een knisperende haard. Heeft u altijd al gedroomd van een poolhouse of overkapping in uw tuin? We helpen u graag bij het realiseren van deze droom.

Een luxe poolhouse biedt het ultieme comfort

Heeft u een zwembad in uw tuin of denkt u erover na om een zwembad in de tuin te nemen? Dan mag een poolhouse hier eigenlijk niet bij ontbreken. Het poolhouse zal geheel in stijl van de tuin en het zwembad worden gemaakt, zodat het samen één geheel vormt. Zo kunt u na een verfrissende duik heerlijk beschut tot rust komen in uw poolhouse.

Het poolhouse kan ook een plek zijn waar u samenkomt met vrienden of familie voor een borrel of een diner. Met het fijne uitzicht op uw zwembad komt het vakantiegevoel u direct tegemoet. Uw wensen staan centraal bij het ontwikkelen van uw poolhouse op maat. Gaat u voor een landelijke of een moderne stijl? Deze keuze is geheel aan u.

Laat u inspireren aan de hand van onze projecten

Met trots delen wij een aantal prachtige en unieke projecten die wij in het verleden hebben mogen realiseren. Dit is een uitstekende uitgangspositie om inspiratie op te doen voor uw eigen poolhouse of buitenruimte!

The Sun
Voor deze prachtige woning aan het water hebben we deze exclusieve tuin met poolhouse en boothuis mogen ontwerpen. Het poolhouse is gemaakt van robuust eikenhout met rietenkap. De stalen deuren kunnen volledig geopend worden, zodat u het echte buitengevoel naar binnen haalt. Daarnaast beschikt de tuin over een bar en een living bij de haard waar tot in de late uurtjes geborreld kan worden. Dit omvat toch alles wat een mens kan wensen?

Romantic Island
Bij deze tuin heeft u toch meteen het gevoel of u een luxe resort op de malediven binnen loopt? Dit eiland gelegen in het midden van het water is een fijne plek om samen met uw familie of vrienden te proosten. Een romantisch plekje in de tuin kunnen we ons haast niet voorstellen. Het Poolhouse is gelegen in een zwemvijver, waarbij de fonteinen het geheel helemaal af maken. Ziet u het al helemaal voor u?

Uw tuin met poolhouse laten ontwerpen door William de Boet

Bent u na het bekijken van bovenstaande video’s ook helemaal enthousiast geworden en kunt u niet wachten om de komende zomer heerlijk in uw nieuwe tuin of poolhouse door te brengen? Ons team van tuinarchitecten en bouwkundige tekenaars gaat in samenwerking met de aannemer en hovenier graag voor u aan de slag met de realisatie. Alle buitenkamers en poolhouses worden op maat voor u gemaakt, op basis van uw wensen en de stijl van uw woning.

Ook is het mogelijk om de inrichting en styling door ons te laten verzorgen, inclusief tuinmeubelen, buitenkeukens en accessoires. Kortom, de mogelijkheden zijn oneindig. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte op. Wij helpen u graag met het realiseren van uw ‘droomtuin’.

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!