© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Moderne tuinarchitectuur

Is uw tuin toe aan vernieuwing of gaat u een nieuwe woning laten bouwen maar bent u nog op zoek naar een ervaren tuinarchitect? Dan bent u bij William de Boet aan het juiste adres.

Moderne tuinarchitectuur van William de Boet

Als ervaren tuinontwerper gespecialiseerd in moderne architectuur, kijk ik er naar uit om voor u aan de slag te gaan. Kunt u niet wachten tot u plaats kan nemen in uw moderne tuin en van de omgeving kan genieten? Wij zijn benieuwd naar al uw wensen en verwachtingen en zullen vervolgens ons uiterste best doen deze verwachtingen in kaart te brengen en in overleg met de hoveniers uit te laten voeren. Wilt u een advies ontvangen of meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via 06–51390512 of info@williamdeboet.nl

moderne tuinarchitectuur

Een moderne tuin laten ontwerpen

De tuin is vaak het eerste aanzicht van uw huis en daarnaast een plek waar u veel tijd in zal doorbrengen tijdens zomerse dagen. Het is daarom extra belangrijk dat uw tuin helemaal aansluit op uw wensen binnen de tuin. William zal met u deze wensen doorspreken en tot in detail uitwerken. Wilt u bijvoorbeeld een buitenkeuken of liever een buitenzwembad, bij William de Boet is alles mogelijk. Wanneer het brainstorm- en door spreekproces is afgerond zal er een eerste ontwerp worden gemaakt. Wanneer dit ontwerp af is zal ik het 3D tuinontwerp op mijn kantoor in Middelharnis aan u presenteren. U krijgt een virtual reality bril op, waardoor het net lijkt of u al door uw nieuwe tuin heen loopt. Aan de hand van dit 3D ontwerp zullen wij uw wensen nogmaals doorspreken, zodat uw droomtuin helemaal wordt zoals u in gedachten had. Naast het ontwerp ontvangt u ook een beplantingsplan, lichtplan, werktekening en materialenplan, zodat de hovenier direct voor u aan de slag kan gaan. 

Meer weten over moderne tuinarchitectuur?

Moderne tuinarchitectuur beschikt vaak over een aantal eigenschappen. Het zijn vaak strakke en tijdloze tuinen met een symmetrische indeling en ingetogen kleurgebruik. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van duurzame of natuurlijke materialen zoals natuursteen, hout of glas. Met betrekking tot de beplanting wordt vaak gebruik gemaakt van wintergroene beplanting zoals klimop of buxus, maar ook siergrassen zien we vaak terug komen in een moderne tuin. Deze keuzes zullen uiteraard in overleg met u worden overwogen. Wij horen graag wat uw wensen zijn. 

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!