© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Exclusieve tuinarchitecten

Wilt u een luxe en exclusieve tuin laten ontwerpen die helemaal aansluit bij uw wensen, waar u zich op ieder moment van de dag helemaal op uw gemak voelt? Dan kunnen exclusieve tuinarchitecten u hier goed bij helpen.

William de Boet is een exclusieve tuinarchitect die het belangrijk vindt om persoonlijke eigenschappen terug te laten komen in het ontwerp. Daarbij is de samenhang tussen het huis en de tuin ook erg belangrijk, zodat het één geheel wordt. Bent u benieuwd naar hoe uw tuin die u in gedachte heeft er in werkelijk uit kan komen te zien? Wij werken hem graag helemaal voor u uit zodat u hier een duidelijk beeld bij krijgt en wij samen met u de tuin helemaal kunnen perfectioneren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of kennismakingsgesprek. 

Waarom kiezen voor exclusieve tuinarchitecten? 

Wanneer u een unieke, exclusieve tuin wilt laten ontwerpen die tot in detail aansluit op wat u voor ogen heeft, kunt u het beste kiezen voor ontwerper die behoort tot één van de exclusieve tuinarchitecten. Het voordeel aan een exclusieve tuinarchitect is dat hij echt de tijd voor u neemt en u het gehele proces nauw betrekt bij de beslissingen die genomen moeten worden. Daarbij is de wijze van werken bij een exclusieve architect veel nauwkeuriger en meer perfectionistisch. Zo zal uw droomtuin gegarandeerd werkelijkheid worden en kunt u volop genieten van de warme zomeravonden die u in uw tuin doorbrengt. Nu hoor ik u denken wat zal dit allemaal wel niet gaan kosten? William de Boet staat er om bekend, betaalbare prijzen te rekenen voor de exclusieve ontwerpen die hij maakt. Zo kunt u al een tuinontwerp laten maken vanaf €2.000,-.

exclusieve tuinarchitecten

De werkwijze van William de Boet

Waarna er bij u thuis is afgesproken, kennis is gemaakt en de locatie is bekeken, zal er aan de hand van uw wensen en de stijl van uw woning een eerste ontwerp worden gemaakt. Tijdens dit creatieve proces zal er ook enige tijd en aandacht van u worden gevraagd bij het maken van bepaalde keuzes. Denk hierbij aan welke materialen u het liefst wilt gebruiken en welke beplating u terug wilt laten komen in uw tuin. Wanneer dit eerste ontwerp af is kunt u het geheel in 3D bekijken bij ons op kantoor in Middelharnis. Tijdens deze presentatie is het net of u al door uw nieuw aan te leggen tuin heen loopt. U kunt op dat moment altijd nog aanpassingen of toevoegingen aan het ontwerp met ons bespreken. Wanneer u helemaal tevreden bent zal u een het ontwerp inclusief beplantingsplan, verlichtingsplan, werktekening en materialenplan van ons ontvangen zodat de hovenier meteen voor u aan de slag kunt gaan. Wilt u meer weten over wat exclusieve tuinarchitecten voor u kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!