© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

De beste prijs voor uw tuinontwerp

Is uw huidige tuin toe aan een make-over of wilt u voor uw nieuwbouwwoning een professioneel tuinontwerp laten maken? Dan staan wij bij van Tuinontwerpstudio William de Boet graag voor u klaar. Wij werken aan de hand van transparante prijzen en helpen u graag bij het realiseren van een nieuwe tuin.

Wij snappen maar al te goed dat u zich eerst wilt oriënteren en alle kosten op een rijtje wilt zetten. De prijzen voor een op maat gemaakt tuinontwerp kunnen erg variëren. Dit is vaak van een aantal factoren afhankelijk. Bent u benieuwd naar wat de prijs voor uw tuinontwerp zal zijn? Lees dan snel verder of contact ons vrijblijvend voor meer informatie.

Onze tuinontwerp pakketprijzen op een rij

Om voor u een overzichtelijker beeld te schetsen over hoeveel een tuinontwerp zal gaan kosten, hebben wij voor diverse prijspakketten samengesteld. Zo heeft u binnen één oogopslag duidelijkheid over de verwachte kosten.

Pakket 1 – v.a. €2.000

Wanneer u tuin kleiner is dan 150 m² komt u in aanmerking voor pakket 1. Binnen dit pakket ontvangt u een op maat gemaakt tuinontwerp, waarin al uw wensen en behoeften worden meegenomen. Net als alle andere pakketten ontvangt u het ontwerp in 3D waardoor u een duidelijk beeld krijgt hoe uw tuin er uiteindelijk uit zal komen te zien.

Pakket 2 – v.a. €2.500

Wanneer u tuin groter is dan 150 m² en kleiner dan 500 m² komt u in aanmerking voor pakket 2. Dit pakket is net als de overige pakketten inclusief, video animatie, artist impression, materialenplan, matenplan, beplantingsplan en verlichtingsplan, zodat de hoveniers meteen aan de slag kunnen gaan.

Pakket 3 – v.a. 3.250

Bent u de trotse eigenaar van een grote tuin van meer dan 500 m², maar wel kleiner dan 1.000 m², dan valt uw tuinontwerp onder pakket 3. Wij komen net als bij de bovenste pakketten het tuinontwerp achteraf met u bespreken en u krijgt standaard een aanpassingsronde.

prijs tuinontwerp

Meer weten over de mogelijkheden en werkwijze van William de Boet

Tuinontwerpstudio William de Boet staat bekend om zijn perfectionisme. De tuin dient in perfecte harmonie te zijn met de omgeving en de woning. Hierbij speelt uiteraard ook de persoonlijke wensen van de bewoners een grote rol. Wij nemen vaak als uitgangspunt om anders te durven denken. Een gewone tuin kan altijd nog. Bent u benieuwd welke creatieve ideeën we voor uw tuin in petto hebben of wilt u meer weten over de prijs voor uw tuinontwerp? Contact ons dan gerust via 06-51390512 of stuur een e-mail naar info@williamdeboet.nl. Wij kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan.

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!