© 2023 William de Boet | Disclaimer | Links | Sitemap

Achtertuin ontwerpen

Is uw achtertuin toe aan vernieuwing? Wilt u een eigen moestuin? Een groot terras voor een tuinfeest of  misschien zelfs een tuin met zwembad? Wacht niet langer en maak uw tuin nu klaar voor de zomer. Dan kunt u tijdens de warme dagen lekker vertoeven in uw achtertuin.

Achtertuinen

Een achtertuin is een persoonlijke plek. Hier kunt u zich heerlijk even terugtrekken, kunt u samen komen, kunt u genieten en tot rust komen. Een achtertuin moet een plekje zijn waar u zich prettig voelt, daarom is het belangrijk dat de tuin voldoet aan uw wensen en eisen. Laat uw achtertuin ontwerpen door William de Boet. Wij helpen u om uw droomtuin werkelijkheid te laten worden!

Het ontwerpen van een achtertuin

Uiteraard heeft u vast al nagedacht over wat u in uw achtertuin wilt verwerken. In een eerste gesprek met u gaan we kijken wat uw wensen zijn en geven wij advies over wat de mogelijkheden binnen uw tuin zijn. Wat wij erg belangrijk vinden is dat uw achtertuin perfect aansluit op uw woning. Daarnaast wordt er gekeken naar verschillende aspecten zoals kleuren, materialen en functies die binnen de tuin gebruikt gaan worden. We maken dan een gedetailleerd ontwerp van het eindresultaat van uw nieuwe tuin.

Uw achtertuin door William de Boet

Wanneer het ontwerp af is, maken we een 3D versie van de schets. Hiermee ziet u direct een duidelijk en gedetailleerd eindresultaat van uw achtertuin. Samen met u kunnen we dan de laatste wijzigingen doornemen waarna u het ontwerp bij uw hovenier kunt afleveren.

Uw achtertuin is nu helemaal compleet en hij voldoet aan al uw eisen! Deze zomer kunt u luieren in uw hangmat, gaat u lekker dineren op uw nieuwe terras of geniet u van de warme zomeravonden onder uw overkapping.

Wilt u meer informatie?

Download dan geheel vrijblijvend onze brochure. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze, gerealiseerde tuinontwerpen en nog veel meer!