© 2019 William de Boet | Disclaimer | Website

Achtertuin ontwerpen

Wilt u een achtertuin ontwerpen? Het bedenken van een tuinontwerp is niet alleen een tijdrovend proces, het is ook nog eens lastig omdat er veel meetwerk bij komt kijken. William de Boet verzorgt tuinontwerpen voor particulieren en hoveniers. Ik gebruik graag mijn kennis en creativiteit om uw droomtuin te realiseren.

Nieuwe tuin

U heeft waarschijnlijk al bedacht welke elementen u mooi vindt en wat er allemaal nodig is in de nieuwe tuin. Misschien heeft u de wensen al op papier gezet of een moodboard gemaakt. Tijdens een persoonlijk gesprek vraag ik u om de wensen toe te lichten. Dit gesprek vindt plaats bij u aan de keukentafel of in Middelharnis. Hoe dan ook is het belangrijk om de sfeer en bouw van de woning in kaart te brengen, omdat achtertuin en woning naadloos op elkaar aan moeten sluiten.

Achtertuin ontwerpen

Na ons gesprek ga ik aan de slag kan met het creatieve proces. Ik verwerk uw gewenste stijl in een tuinontwerp. Hiervoor maak ik ik keuzes voor de indeling van de achtertuin, maar ook alle aspecten zoals kleuren, materialen en functionaliteiten worden meegenomen. Op dit punt is er een gedetailleerd ontwerp voor uw moderne, klassieke of misschien wel thema-tuin. Het eindresultaat is een complete rendering van uw nieuwe tuin.

Achtertuin ontwerpen door William de Boet

Loop alvast door uw tuin heen

Wanneer het ontwerp voor de achtertuin af is, laat ik deze zien aan de hand van een 3D-tekening. Ook zullen we samen een video bekijken waardoor u als het ware door de tuin kunt lopen. Hierbij heeft u direct een duidelijk beeld van het beoogde resultaat en kunnen we desgewenst nog wijzigingen doorvoeren.

Tuinaanleg

Als het achtertuin ontwerp naar wens is, is het tijd om dit uit te laten voeren. Ik lever alle informatie aan, compleet met bestratingsplan, materialenplan, verlichtingsplan en werktekening zodat uw hovenier goed geïnformeerd de achtertuin kan aanleggen. Desgewenst kan ik u helpen met het vinden van een geschikte hovenier en begeleiding bieden bij de realisatie van uw nieuwe achtertuin.

Een offerte aanvragen

Wil u een achtertuin laten ontwerpen? Ieder project is uniek, waardoor wij altijd een vrijblijvende offerte op maat opstellen. Vul het formulier zo compleet mogelijk in en u ontvangt binnen 2 werkdagen een geheel vrijblijvende offerte voor een 3D tuinontwerp.

Een offerte aanvragen

Is meer informatie gewenst?

Laat het ons weten!

U kunt ons direct uw vraag toesturen of uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug!